Krachtighuizerweg 29d 3881 PC Putten

+31 655 54 09 09

Bart

Bart, Sanne & Seger uit Amsterdam februari 2021. We hebben een prachtige wintersport week in Krachtighuizen gehad. Wat een wonderlijk toeval. Ontzettend genoten van het witte bos en de prachtige omgeving.

Het huisje was zeer behaaglijk zelf met deze temperaturen.

WordPress databasefout: [Table 'bungalowputten_551.wpgh_wpl_cookie_scan_cookies' doesn't exist]
SELECT COUNT(id_wpl_cookie_scan_cookies) AS ttnum FROM wpgh_wpl_cookie_scan_cookies

WordPress databasefout: [Table 'bungalowputten_551.wpgh_wpl_cookie_scan_cookies' doesn't exist]
SELECT * FROM wpgh_wpl_cookie_scan_cookies INNER JOIN wpgh_gdpr_cookie_scan_categories ON wpgh_wpl_cookie_scan_cookies.category_id = wpgh_gdpr_cookie_scan_categories.id_gdpr_cookie_category ORDER BY id_wpl_cookie_scan_cookies ASC LIMIT 0,100