Krachtighuizerweg 29d 3881 PC Putten

+31 655 54 09 09

Frank

Frank, Annette & hond Tibbe uit Nootdorp februari 2021. Na een aantal drukke weken was het heerlijk tot rust komen. Veel gewandeld in de mooie bossen, hardgelopen en bijna iedere middag buiten in de zon kunnen borrelen.
In de zon !!!!

Fijn en sfeervol huisje. Een plek om terug te komen.

WordPress databasefout: [Table 'bungalowputten_551.wpgh_wpl_cookie_scan_cookies' doesn't exist]
SELECT COUNT(id_wpl_cookie_scan_cookies) AS ttnum FROM wpgh_wpl_cookie_scan_cookies

WordPress databasefout: [Table 'bungalowputten_551.wpgh_wpl_cookie_scan_cookies' doesn't exist]
SELECT * FROM wpgh_wpl_cookie_scan_cookies INNER JOIN wpgh_gdpr_cookie_scan_categories ON wpgh_wpl_cookie_scan_cookies.category_id = wpgh_gdpr_cookie_scan_categories.id_gdpr_cookie_category ORDER BY id_wpl_cookie_scan_cookies ASC LIMIT 0,100